Tuotteet

Iveco Daily

Uusi Daily valjastaa teknologian kuljettajan avuksi: kun suurin osa työpäivästä vietetään ratin takana, tulee ohjaamon olosuhteiden ja ajokokemuksen olla ensiluokkaisia. Daily on koko 40-vuotisen historiansa ajan ottanut edistysaskeleita, joiden ansiosta olosuhteet Dailyn ohjaamossa sekä ajokokemus ovat alan korkeatasoisimmat.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Iveco Trakker

Huippuluokan luotettavuutta

Trakker tekee työn kuin työn mahdolliseksi. Ylittämättömiä esteitä ei ole. Se hallitsee raskaimmankin maaston.

Trakker-malliston ajoneuvot tarjoavat asiakkaalle parhaan ja toimivimman ratkaisun, joka optimoi suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Trakker on suunniteltu toimimaan kaikissa ilmasto- ja maasto-olosuhteissa - hiekkateistä äärimmäisiin maasto-olosuhteisiin - maksimoiden mukavuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden.

Monipuolisten ominaisuuksien ja laajan malliston ansiosta Trakker on oikea ratkaisu tehtävään kuin tehtävään.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Iveco Eurocargo

HUIPPUSUORITUSKYKY, PIENEMPI KULUTUS.

Ympäristöystävällinen, tehokas, ketterä ja monipuolinen: Eurocargo on täydellinen kuorma-auto kaupunki- ja taajamaympäristöihin. Ovelta ovelle jakelu, jätteiden keräys, katujen siivous, maantiekuljetukset, konttisovellukset - Eurocargo vastaa kaikkiin tarpeisiin.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Iveco STRALIS X-WAY

KUORMA-AUTO JOKA KULJETTAA MAASTOSSA JA TIELLÄ

Stralis X-WAY on kuorma-auto jolla on segmenttinsä suurin hyötykuormakapasiteetti, ja joka yhdistää IVECO:n tiekuorma-autojen parhaat polttoainetehokkuus- ja turvateknologiat sen kestävimpien ajoneuvojen legendaariseen maastolujuuteen.Se vie tehtäväsuuntautuneen lähestymistavan äärimmäisyyksiin, jotta vaatimuksiisi voidaan vastata tarkalleen.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Iveco Stralis

IVECO STRALIS kuorma-auto vie tuottavuuden ja kannattavuuden uudelle tarjolle ajoneuvolla, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkien kuljetusyritysten tarpeita.

Uuden STRALIS-kuorma-auton voimansiirto on suunniteltu kokonaan uudelleen, moottorista renkaisiin; uusi sähköinen ja elektroninen arkkitehtuuri, luokkansa paras vaihteisto, uusi taka-akseli ja jousitus. Lisäksi se tarjoaa uusinta teknologiaa: siinä on ennakoiva GPS ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Iveco S-WAY

KUIN TOINEN KOTISI

Täysin uuden ohjaamon, erinomaisen polttoainetehokkuuden sekä edistyneen tekniikan ja liitettävyyden ansiosta IVECO S-WAY -rekka on kokonaisvaltainen kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle täydelliset ohjaamo-olosuhteet ja omistajalle kilpailukykyä ja kokonaiskäyttökustannuksia hyödyttäviä ratkaisuja.
Se on jokaisen kuljettajan unelmarekka, sillä se on suunniteltu kuljettajan tarpeita ajatellen, sen uusi ohjaamo on tilava, eikä siinä ole säästelty mukavuusvarusteissa ja edistyneessä tekniikassa. Se todellakin on kuin toinen kotisi. IVECO S-WAY on liitettävyyttä 100-prosenttisesti hyödyntävä rekka, joka vie kalustonhallinnan ja ohjaamon olosuhteet uudelle aikakaudelle. Sen edistyneen liitettävyyden ansiosta kuljettajat ovat aina yhteydessä kaluston hallinnoitsijaan, IVECOn asiantuntijatukeen ja jälleenmyyjäverkostoon. Kuljettajat eivät siis koskaan ole yksin tien päällä.

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pekka Eerola 040- 7210926


Laaja valikoima käytettyjä hyötyajoneuvoja!

Aina pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

Tutustu vaihtoautovalikoimaan alla olevasta linkeistä Mascuksen ja Nettiauton sivuilta. Mikäli valikoimasta löytyy kiinnostava auto, soita heti Pekalle 040- 7210926 ja sovi koeajosta!


Nettiauto >

Mascus >